Na matou mananaʻo e faʻaleagaina mea, fai mai McDonald's, ae e taugata tele le tupe

Tusia e Chris Matyszczyk, Tusitala Fesoasoani ia Aukuso 7, 2022, Iloiloina e Zane Kennedy

NA TATOU MANANA E FAIA MEA LEAGA, FAI MAI MCDONALD'S, AE TELE TELE TUPE.

E iai au mafuaaga uma pe afai na e popole e uiga i McDonald's talu ai nei.Ae atonu o lona lumanaʻi e le o le mea lea e te manatu ai.

O lo'o sologa lelei kamupani taumafa vave e pei o McDonald, faafetai tele.

Se'i vagana ai le tau o le tamaoaiga ma le le lava o tagata soifua e fia faigaluega i McDonald's, o lona uiga.

O loʻo i ai se isi itu, e ui i lea, e aumaia ai le sili atu nai lo se faʻalavelave faʻalavelave i totonu o tagata faʻatau Big Mac.

O le manatu e le o toe mamao ae avea le McDonald's ma se masini fa'atau oloa, e fa'atau atu ai fa'ama'i ma fa'ama'i fiafia ma tagata.

O loʻo faʻataʻitaʻiina e le kamupani le faʻatonuga o le taʻavale robot.O loʻo tuʻuina atu ai le faʻaaliga o masini o se auala sili atu e faʻafiafia ai tagata faʻatau nai lo tagata.

O le mea lea, na oʻo atu i le faʻateʻia, o lea, ina ua fesiligia le Pule Sili o McDonald Chris Kempczinski pe o le a le mamao e ono oʻo i ai le manaʻoga robotic a le kamupani.
I luga o le telefoni a McDonald i le kuata lona lua o tupe maua, na fesiligia ai e se tagata suʻesuʻe faʻapitoa mai se faletupe e le masani ai le fesili suʻesuʻe lenei: "E i ai se tupe faavae poʻo ni ituaiga tekinolosi o tupe teufaafaigaluega i tausaga a sau e mafai ona faʻatagaina oe e faʻaitiitia lou manaʻoga mo galuega aʻo faʻateleina le aofaʻi. auaunaga i tagata?"

E tatau ona e faamemelo i le faafilosofia faamamafa iinei.O loʻo faʻaalia le manatu e mafai e robots ma o le a ofoina atu auaunaga sili atu tagata faʻatau nai lo tagata.
O le mea e ese ai, na tetee Kempczinksi i se tali tutusa filosofia: "O le manatu o robots ma na mea uma, e ui atonu e lelei tele mo le faʻaputuina o ulutala, e le aoga i le tele o faleaiga."
E leai?Ae sa matou fusi uma o matou sulugatiti mo nisi talanoaga ma se masini Siri-type i le taʻavale-thru, lea e ono faʻaalia ai le tele o le le malamalama e pei o se talanoaga ma Siri i le fale.Ona i ai lea o le manatu mamalu o robots e fesuia'i a tatou burger i le atoatoa.

E le tupu lena mea?E te le o manatu e mafai ona avea lenei mea ma mea tau tupe, a ea?
Ia, na faʻaopoopo mai Kempczinski: "E leʻo faʻamaonia le tamaoaiga, e le o iai sau tulagavae, ma e tele naua tupe faʻafaigaluega e manaʻomia ona e faia i lau aoga, i luga o au HVAC system. E te le alu vaai i lena mea o se fofo lautele i soʻo se taimi lata mai."

Pe ou te faalogo i se osana pe lua?Pe ou te lagona ea se mapuea o le moomoo mo le faaauauina o fegalegaleaiga ma tagata atonu e leʻi tuua le aoga maualuga ae e matua manaʻo e faʻamautinoa e te maua saʻo totonu o lau Big Mac?
Na ioe Kempczinski o loʻo i ai se faʻaopoopoga o le sao i tekinolosi.
Na ia mafaufau: "E i ai mea e mafai ona e faia i faiga ma tekinolosi, aemaise lava le faʻaogaina o nei faʻamatalaga uma o loʻo e aoina mai i tagata faʻatau ou te manatu e mafai ona faʻafaigofie le galuega, mea e pei o le faʻatulagaina, e fai ma faʻataʻitaʻiga, faʻatonu e pei o. o le isi faʻataʻitaʻiga e iu lava ina fesoasoani e faʻaitiitia nisi o manaʻoga o tagata faigaluega i totonu o le faleaiga."

O lana fofo sili, e ui i lea, o le a siitia ai loto, mafaufau ma atonu e oo lava i mata o tagata uma o loʻo pipiimau i le manatu e iai pea le avanoa o le tagata.
"E tatau lava ona matou mulimulitaʻia lenei auala tuai, o le faʻamautinoaina o matou o se tagata faigaluega lelei ma ofoina atu ia matou auvaa se poto masani pe a latou o mai i totonu o faleaiga," o lana tala lea.
Ia, ou te le taitai lava.Oka se suiga.E mafai ona e talitonu e le mafai e robots ona suia tagata ona e taugata tele?Pe e te talitonu ea ua iloa e nisi faalapotopotoga e tatau ona avea i latou ma pule lelei, pe e leai se tasi e fia faigaluega mo i latou?
Ou te fiafia i le faamoemoe.Ou te manatu o le a ou alu i McDonald ma faʻamoemoe o loʻo galue le masini aisakulimi.
Tala Fou Saunia e ZDNET.


Taimi meli: Aukuso-17-2022